ejoburi

Au Pair
Consultanta
Legislatie
Download
Inscriere angajatori
Inscriere candidati
JOBURI ACTIVE
TERMENI SI CONDITII


     Site-ul www.ejoburi.ro apartine Societatii Comerciale KRISS CONSULT SRL, cu sediul in IASI, strada Bariera Veche nr. 5A, cod postal 700198.

     Informatiile incluse in acest site sunt adresate exclusiv potentialilor clienti sau parteneri ai KRISS CONSULT. Este interzisa copierea unei parti sau in intregime a textelor, mesajelor, sintagmelor, formularelor si structurilor utilizate, sub protectia dreptului de autor.

     Utilizarea formularelor de inscriere online este adresata persoanelor care au luat cunostinta despre conditiile de functionare a programelor si serviciile oferite de KRISS CONSULT.

     Completarea si trimiterea formularului de inscriere online nu implica nici un fel de raspundere contractuala din partea KRISS CONSULT sau a partenerilor sai. KRISS CONSULT isi rezerva dreptul de a selecta candidatii sau clientii care corespund conditiilor solicitate.

     KRISS CONSULT isi rezerva dreptul de a nu da curs formularelor care nu corespund informativ, nu raspund unor oferte concrete afisate sau publicate, nu mai sunt de actualitate ori nu corespund criteriilor solicitate.

     Este interzisa utilizarea formularelor de inscriere sau contact online pentru alte scopuri decat cel pentru care au fost concepute, includerea in aceste formulare a unor expresii ori cuvinte obscene, jignitoare sau informatii fictive.

Copyright © 2021 Kriss Consult | Site gazduit de mxhost.ro | laptopdell.ro | Servicii SEO profesionale
Infomunca.ro - locuri de munca in tara si strainatate