ejoburi

Au Pair
Consultanta
Legislatie
Download
Inscriere angajatori
Inscriere candidati
JOBURI ACTIVE
AU PAIR - PROGRAM CULTURAL EUROPEAN

CUM PROCEDAM?

     Studiati cu atentie detaliile programului.


     Consultati-va cu familia inainte de a va decide. Este vorba despre o hotarare importanta si de mare responsabilitate atat pentru dumneavoastra, cat si pentru familia care urmeaza sa beneficieze de serviciile dumneavoastra. Luati decizia numai atunci cand sunteti ferm convinsa ca va doriti cu adevarat sa va inscrieti in acest program si sunteti persoana potrivita. Daca sunteti acceptata in program, veti primi¬†formularele de completat si contractul de consultanta, asistenta si reprezentare prin care imputerniciti Agentia Kriss Consult sa va acorde asistenta pentru participarea dumneavoastra la programul Au Pair.


     Dupa completarea formularelor si efectuarea vizitei medicale trimiteti documentele solicitate, impreuna cu un exemplar semnat al contractului de consultanta si reprezentare, prin scrisoare recomandata sau aduceti-le personal, la sediul Agentiei Kriss Consult. In selectionarea dumneavoastra de catre o familie este foarte importanta calitatea documentelor, atat ca forma, cat si continut.


     Avem parteneriate cu agentii de prestigiu din Franta, Germania, Marea Britanie si Spania, cu care colaboram pe intreaga durata a sejurului dumneavoastra in tara respectiva.

     Impreuna cu partenerii nostri, vom prezenta dosarul dumneavoastra unei familii doritoare sa gazduiasca o tanara Au Pair. Veti fi contactata telefonic de catre familia respectiva (dupa ce veti primi toate informatiile despre familie si veti fi de acord sa fiti gazduita de aceasta) pentru a va pune de comun acord in ceea ce priveste conditiile plecarii si stagiului in tara dorita.


     Este important rolul dumneavoastra in ceea ce priveste convingerea familiei ca sunteti persoana potrivita pentru asteptarile sale. Solicitati toate informatiile necesare si oferiti, in acelasi timp, informatiile solicitate, realizand astfel impreuna, apropierea necesara. Daca nu ati ajuns la un acord cu familia respectiva, veti fi contactata de o alta familie. Dupa ce v-ati pus de acord cu familia respectiva privind data inceperii plecarii, veti fi anuntata cu privire la incheierea acordului.


     Dupa stabilirea, de comun acord cu familia Au Pair, a detaliilor de plecare, va pregatiti pentru calatorie la data stabilita. Sunteti asistata pe toata durata programului, de la intocmirea dosarului, pe timpul calatoriei, precum si pe durata sejurului, pana la intoarcerea in tara. Inceperea sejurului Au Pair se realizeaza in 2 - 5 saptamani de la trimiterea dosarului dumneavoastra partenerului strain.

Verifica azi curs-valutarbnr.RO
Horoscop-azi.com - horoscop dragoste
laptopdell.ro | Optimizare seo - seocom.ro

Copyright © 2021 Kriss Consult | Site gazduit de mxhost.roInfomunca.ro - locuri de munca in tara si strainatate