ejoburi

Au Pair
Consultanta
Legislatie
Download
Inscriere angajatori
Inscriere candidati
JOBURI ACTIVE
AU PAIR - PROGRAM CULTURAL EUROPEAN

CONTRACTUL AU PAIR

     Intre familia gazda si persoana Au Pair se incheie un contract (Acord de plasament Au Pair), care se vizeaza de Ministerul Muncii din fiecare tara. Pe baza acestui acord vi se elibereaza permisul de sedere pentru toata perioada sejurului.

     Acordul Au Pair da dreptul legal de munca numai in cadrul familiei. Exista insa posibilitatea contactarii unor angajatori si ocuparii unui loc de munca bine platit la terminarea contractului Au Pair sau chiar mai inainte daca tanara doreste rezilierea, de comun acord cu familia gazda, care o poate orienta si chiar ajuta in gasirea si ocuparea unui post. Dupa un an petrecut ca au pair, tanara poate beneficia de dreptul de sedere permanenta in tara respectiva.

     Acordul Au Pair poate fi reziliat pe cale amiabila, la dorinta uneia dintre cele doua parti, cu instiintarea celeilalte parti si un preaviz de doua saptamani.

     Participarea la programul Au Pair se realizeaza pentru 12 luni (in orice perioada a unui an calendaristic), pe timpul unui an scolar (septembrie – iunie), de la inceperea anului calendaristic pana la vacanta de vara (ianuarie – iunie), dar si pentru 3 luni, perioada vacantei de vara.


     Dupa sase luni, tanara beneficiaza de 12 zile lucratoare concediu platit, dar de comun acord cu familia gazda, poate veni in tara si in acest interval de timp.

Platforma auto Bucuresti tzu-tractari.ro
Verifica azi curs-valutarbnr.RO
laptopdell.ro | Optimizare seo - seocom.ro

Copyright © 2021 Kriss Consult | Site gazduit de mxhost.roInfomunca.ro - locuri de munca in tara si strainatate