ejoburi

Au Pair
Consultanta
Legislatie
Download
Inscriere angajatori
Inscriere candidati
JOBURI ACTIVE
AU PAIR - PROGRAM CULTURAL EUROPEAN

BENEFICII

     Acordul incheiat intre familie si persoana Au Pair nu este un contract de munca. Programul este destinat persoanelor care doresc perfectionarea cunostintelor de limba si sa traiasca o experienta intr-o alta tara.

     Suma primita de persoana Au Pair pentru munca depusa difera de la o tara la alta si este inscrisa in Acordul Au Pair drept bani de buzunar. Desi nu este o suma foarte mare, avantajele compensatorii sunt importante: economii prin neplata chiriei si utilitatilor, hrana asigurata, conditii de munca si viata civilizate, program flexibil, protectie din partea familiei si a societatii. Practic, suma primita reprezinta economie lunara dupa toate cheltuielile.

     Exista situatii cand familiile se ofera sa achite jumatate din costul cursurilor de perfectionare sau in totalitate. Unele familii propun tinerelor Au Pair sa lucreze peste orele prevazute in contract, oferindu-le compensatii financiare importante, incat o tanara poate sa castige, in acest mod, 600-700 euro lunar.

     Ceea ce este foarte important, beneficiati de siguranta si confort maxim. Sunteti in contact permanent cu agentia noastra. Daca apar incompatibilitati cu familia din motive intemeiate, agentia poate initia demersurile pentru a va transfera in alta familie.

     Persoana Au Pair beneficiaza de timp liber zilnic pentru studiu, cursuri, cunoasterea localitatii sau in interes personal si va avea cel putin o zi pe saptamana complet libera (in cursul unei luni, va avea cel putin o duminica libera). La inceput este posibil sa aiba nevoie de mai multa supraveghere pentru a fi evitate sentimentele de izolare sau lipsa confortului psihic. Odata trecuta insa perioada de adaptare, este normal ca persoana Au Pair sa prefere petrecerea timpului liber in compania unor prieteni din afara familiei.


     Dupa sase luni, tanara beneficiaza de 12 zile lucratoare concediu platit, dar de comun acord cu familia gazda, poate veni in tara si in acest interval de timp.

Platforma auto Bucuresti tzu-tractari.ro
laptopdell.ro | Optimizare seo - seocom.ro

Copyright © 2021 Kriss Consult | Site gazduit de mxhost.roInfomunca.ro - locuri de munca in tara si strainatate